ARTICLE
12
a834a9620e8d3b11353f2499913b0b6a
Tillbaka

#271 Accelerera med Ola - Det som gör allting så enkelt ...

Om du visste hur varje liten, fluffig tanke eller dagdröm som du har är bunden till alla stora, centrala händelser i ditt liv ... skulle du aldrig betrakta någon av dina tankar liten eller fluffig.

För allt du gör, har uppnått eller lyckats med har alltid börjat på samma sätt. Som en tanke, dröm eller fantasi. Du dagdrömmer eller funderar och så plötsligt … så är det några tankar som slår an lite extra och det känns gott och lustfyllt.

Det är så det går till, varje gång, åtminstone för mig. Att jag går och funderar på vad som vore det bästa som skulle kunna hända, vad som vore det mest meningsfulla och roliga som jag skulle kunna uppleva och det börjar formas en bild av vad det är som jag vill och vart jag vill vara på väg.

Du ska inte bara dagdrömma för att det känns bra utan den stora charmen med att hitta vad du vill är att det är så mycket som blir enkelt. Till exempel att veta vad som är rätt eller fel sak att göra för dig, att fatta bra beslut om alla fantastiska möjligheter som finns omkring dig eller att välja vilka du ska samarbeta med. För när du vet vad du vill brukar du bli mer attraktiv för alla andra.

Hur ofta lägger du tid på fluffiga tankar och dagdrömmar? Hur ofta är det som du tar dig tid för dig själv så att du hittar just din vision och vad det är som du vill göra för att må så bra som möjligt samtidigt som du upplever glädje, lust och meningsfullhet?

Accelerera veckan ut genom att avsätta tid för dagdrömmar och fantasier. Lägg en stund på att känna av att du är på väg precis dit du vill. Börja direkt innan veckan är slut.

Lycka till!

Posten senast uppdaterad 19 feb 2016 kl. 11:47

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
Nytt inlägg
 
Skicka

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
51