ARTICLE
13
9b1337116f40de9c28fab2c9219cc8f4
Tillbaka

#272 Accelerera med Ola - Den enda anledningen …

Det finns alltid tusen anledningar som kan få dig ur spår och bara en enda som får dig att stanna kvar – att du vill! För det är så lätt att låta omständigheterna komma emellan, att låta yttre händelser få dig ur spår så att du aldrig avslutar det du har påbörjat.

När vi har längre utbildningar så är det vanligt att en del personer försvinner efter vägen. Vissa för att de kom på att de hellre vill göra något annat, men i de flesta fall är det för att de låtit något komma i vägen.

De har massor av rationella svar och logiska anledningar för sig själv som förklarar varför de inte slutför det som de en gång valde att påbörja, samtidigt så är de missnöjda med sig själva. När vi ringer de som håller på att falla ifrån och peppar dem att hålla fokus lite till, att komma ihåg anledningen till att de startade från första början och komma ihåg varför de vill slutföra det de påbörjat, så brukar vi alltid få ett stort tack i slutändan.

För det kan vara så lite som avgör om du kör i diket eller lyckas stanna kvar på spår. Det kan ofta räcka med att du kommer ihåg vad du faktiskt vill som avgör om du lyckas med din föresats eller inte.

Hur ser det ut för dig idag? Gör du det du vill, eller gör du något annat som du har låtit komma i vägen? Kom ihåg att den mest relevanta anledningen till att du gör något är att du faktiskt vill.

Accelerera veckan ut genom att fokusera på det du tidigare bestämt att du vill göra. Hitta sedan den enklaste vägen tillbaka på rätt spår igen. Börja direkt innan veckan är slut.

Lycka till!

Posten senast uppdaterad 9 mar 2016 kl. 20:58

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
Nytt inlägg
 
Skicka

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
51