ARTICLE
28
3abb471aa520fefc55430a1312e73a5b
Tillbaka

#287 Accelerera med Ola - En gång på 13 miljarder år


Agerar du som om just det här ögonblicket är ett häftigt tillfälle att uppleva, glädje över att få vara med och delta och att du nyfiket inväntar nästa händelse? Eller springer du bara på i vanliga spår och hoppas att allt ska bli lite bättre längre fram? Reflekterar du över att du upplever ett förtrollande ögonblick i världshistorien som aldrig har hänt förut, som aldrig kommer att hända igen och där du får vara delaktig eller känns det som ”business as usual”?

Kom ihåg att du deltar i ett äventyr som kallas livet. Och som i alla äventyr så vet du inte riktigt vad som väntar sedan utan kan bara njuta av stunden och hoppfullt invänta nästa händelse – som du får hantera på bästa sätt när den dyker upp.

För din bästa tid är just nu! Det blir varken bättre eller sämre sedan - det blir bara annorlunda. Något annat väntar runt hörnet som du får ta ställning till när det är dags. Och ditt jobb just nu är att ta ställning till det som utspelar sig i ditt liv här och nu …

Hur gör du för att ta vara på dina magiska ögonblick i ditt äventyr? Hur gör du för att stanna upp och njuta nu istället för att låta livet rusa förbi?
 
Accelerera veckan ut genom att njuta nu. Inse att du är del av det här ögonblicket som sker just nu och som aldrig kommer att hända igen. Börja direkt innan veckan är slut. 
 
Lycka till! 

Posten senast uppdaterad 8 jun 2016 kl. 11:06

 

Kommentarer

35
09
jun
2016
9 jun 2016: Det är precis sådana här monumentala perspektiv människor behöver bli påminda om. Bra skrivet Ola!
// Per Schunnesson
 
 
Nytt inlägg
 
Skicka

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
51