ARTICLE
32
cb430056b107eb87b5251b309ca6a6c3
Tillbaka

#291 Accelerera med Ola - Hemligheten bakom mirakel


Det kan du också göra. Då du på förhand ändå inte vet exakt hur det ska gå till eller de bästa stegen föreslår jag att du gör det som känns mest givande, smartast och roligast i stunden.

Livet är ett äventyr och det innebär för mig att själva vitsen med livet är att svaren kommer att visa sig efter hand. Att utgången kan bli annorlunda än jag har planerat (vilket inte behöver innebära att det är sämre än planerat) och att det bästa sättet att leva det är ett steg i taget som jag tar just nu.

Om du skulle lägga all din tid på att samla alla fakta för att vara trygg skulle många av dina fakta ha hunnit ändras innan du sätter igång, och då skulle du fortfarande inte ha alla fakta. Det som räcker är att hitta vad det är du vill och sedan samla tillräckligt med fakta för att undvika att göra dumma saker. Det kan vara bra med viss faktainsamling men om du ska samla fakta för att vara trygg eller säker kommer du att få samla tills du blir väldigt, väldigt gammal.

Vad är det för kul och spännande saker som du kan sätta igång med just nu? Vad är det för mirakel som du tar det första steget mot att förverkliga, bara för att det känns rätt och kul?

Accelerera veckan ut genom att ta det första steget mot att skapa ditt nästa mirakel. Gör det nu innan veckan är slut!

Posten senast uppdaterad 17 aug 2016 kl. 17:50

 

Kommentarer

42
18
aug
2016
18 aug 2016: Tack Ola!
Verkligen tänkvärda ord.
Det mesta blir bra om vi bara vill och har den strävan.
// Robert Bredberg
 
41
18
aug
2016
18 aug 2016: Tack Ola för fina ord om mirakel!<3
// Marie Stilling
 
 
Nytt inlägg
 
Skicka

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
51