ARTICLE
18
ed194a9c8f1bdc96ba9e75b2fe502b00
Tillbaka

#277 Accelerera med Ola - Inbyggda utmaningar

Har du märkt hur alla drömmar kommer med inbyggda utmaningar?

Samtidigt så är det ju just detta som är den stora gåvan. Att vi får tid av att njuta av alla myrsteg, insikter, motstånd, utmaningar och framgångar. Att det är den här inbyggda motpolen som är själva livet.

För tänk hur tråkigt det skulle vara om allt som du önskade materialiserades i samma sekund som önskan uppstod. Du önskar något och vips – så är det klart! Du hinner kanske inte ens förfina tanken så att det blir riktigt bra, hinner inte spänna musklerna och satsa det du har, hinner inte njuta av att du ser dit mål komma allt närmare och känna glädjen över att du snart är där. 

Det här är viktigt för mig själv att komma ihåg när jag är mitt uppe i att förverkliga en tanke, idé eller dröm. När projektet står och väger och jag inte vet vilken väg det kommer att ta. När osäkerheten är som störst och jag kanske till och med börjar tvivla på om det är en bra dröm eller inte. Då kan jag behöva påminna mig själv om att den inbyggda utmaningen är själva grejen och att det oftast är själva tvivlet som jag ska komma över för att lyckas förverkliga det jag önskar.

Vad är det du tvivlar på just nu? Kom ihåg att det kan vara en bra indikation på att du är precis där du ska vara och att ”allt” du behöver är att komma över ditt eget tvivel för att komma ett steg vidare.

Accelerera veckan ut genom att njuta av dina utmaningar. Se dem som en viktig del av förvekliga dina drömmar och ta tag i dem direkt. Börja med en gång innan veckan är slut. 

Lycka till! 

Posten senast uppdaterad 24 mar 2016 kl. 08:52

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
Nytt inlägg
 
Skicka

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
51