ARTICLE
56
614b13ec6c909d242b87a89f48ba91aa
Tillbaka

Veckans tanke - v 13 - När ingenting händer ...När ingenting händer

Vet du vad som händer i tid och rum precis innan något riktigt otroligt händer? Innan något totalt överväldigande sker? Strax innan en riktigt ENORM dröm blir sann?
 
Gör du?

 Absolut ingenting!

Åtminstone inte som du kan notera just nu. För det enda som du kan göra är att sätta stenarna i rullning, genomföra dina planerade aktiviteter efter bästa förmåga för att sedan vänta och se när det ger effekt. Du kan bara påverka är det du själv gör, men du kan inte påverka när det du gör får effekt. Det kommer när det kommer.
 
Jag har ibland en liten lek för mig själv. Att när det verkar som mest ”dött”, när jag har gjort mina aktiviteter men inget verkar fungera eller bita och det verkar som om inget händer i mitt liv just nu . . .
 
 . . . så ser jag det som ett tecken. Ett tecken på att något riktigt bra är på väg.
 
Det hjälper mig att ta det lugnt, istället för att hetsa upp mig, vilket gör att jag i lugn och ro kan fokusera på att göra bra aktiviteter. Väl medveten om att goda saker ÄR på väg, rakt emot mig, och att det kanske bara är en liten stund bort innan allt det fantastiska jag siktat mot visar sig.
 
Tänk på alla de goda saker som just nu är på väg rakt emot dig utan att du en ser det. Tänk också på att det förmodligen dyker upp när du som minst anar det. Så slappna av och fokusera på nästa aktivitet, på det som du faktiskt kan påverka, så kommer resultatet alltid att visa sig när det är dags.
 
Lycka till!
 


Posten senast uppdaterad 30 mar 2017 kl. 09:11

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
Nytt inlägg
 
Skicka

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
51