ARTICLE
62
165644ca0434d4dfcbc201d24b51d844
Tillbaka

Veckans tanke - v 22 - Alla är precis som de ska varaAlla är precis som de ska vara
Visst är det knasigt att vi ibland inte tycks ha förmågan att se det som är uppenbart och mitt framför våra ögon. Till exempel att du är den du är genom att andra är som de är.

Inklusive de människor som du ibland önskade inte var som de är just nu.

Många pratar om att de människor som du kan ”uppleva som jobbiga” finns där för att du ska ha någon att träna på och för att du ska lära dig något. Tänk om de är ännu viktigare, tänk om dessa människor faktiskt är en viktig del i att göra dig till den du är.

De allra flesta människor jag träffar gör det bästa de kan i varje givet ögonblick, vill vara bra människor och innerst inne brukar de tycka om sig själva. Om du är en av dem, så kan du skicka en tacksamhetens tanke till alla människor i din omgivning som har bidragit till att du just nu är ditt fantastiska jag. Det innebär att du är precis som du ska vara och att alla andra är precis som de ska vara.

Är det någon i din omgivning som du retar upp dig på? Det behövs inte längre, för nu vet du ju att den personen bara hjälper dig att vara ditt perfekta jag.

Lycka till!

Posten senast uppdaterad 29 maj 2017 kl. 15:32

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
Nytt inlägg
 
Skicka

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
51