ARTICLE
48
2b926dc4750a02d1d3cddc569993fda4
Tillbaka

Veckans tanke - v 50 - Agera under osäkerhetAgera under osäkerhet

Att agera under osäkerhet, att släppa taget och testa innan du har alla fakta – är det kanske det som är äventyret med livet?

Det här med att släppa loss och känna en kittlande spänning medan du undrar om det kommer att gå vägen eller inte - om du är förberedd nog, har tillräckligt med kunskap eller helt enkelt är bra nog denna gång. Och om det inte går just nu, så behöver du bara resa dig upp och borsta av dig – och sedan sätta igång igen.

För livet är till för att testa, prova dina krafter för att kunna utveckla dig själv och bli ännu bättre, visare eller hitta en roligare väg nästa gång. Att se det som ett äventyr som är till för att levas istället för att stå vid sidan om och försöka att räkna ut allt som skulle kunna hända innan du bestämmer dig för att delta.

Kom ihåg: det gör inget om du faller, det är en del av spelet. Ta det inte så allvarligt, gör en mental not om var det gick snett sedan reser du dig och sätter igång igen.
 
Det är inte mer fakta som gör dig tryggare, utan det är vetskapen om att du kan hantera det som händer.

Vad är ditt nästa steg, projekt eller omständighet där det är dags för dig att agera? Där du agerar med de fakta du har och känner glädjen i att testa dina vingar och se om du flyger. Väl medveten om att det kommer att bli spännande, kul och bra oavsett om du trillar eller inte just denna gång.
 
Lycka till!

Posten senast uppdaterad 14 dec 2016 kl. 20:50

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
Nytt inlägg
 
Skicka

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
51