Föreläsning - Att må bra och lyckas i tider av förändring

Tänk om vi har fått allt om bakfoten?

70% av alla millenials lider av ”bluffsyndromet”*, känslan av att inte vara bra nog att att de snart blir påkomna som en bluff - det behöver inte vara så!

84% av alla anställda är oengagerade eller aktivt oengagerade** - och ...

30% av den Svenska befolkningen upplever besvär av ängslan, oro eller ångest *** - det behöver inte vara så heller!

Om vi förenklar allt till den minsta beståndsdelen så finns det egentligen bara ett problem: Rädda, osäkra tankar! Fördelen med detta är att det kan räcka med en lösning – trygga tankar.

Men var finns då de trygga tankarna? Det är vad denna föreläsning handlar om. Var de trygga tankarna, välmåendet och förmågan att prestera och samtidigt ha kul finns.

Oavsett vad vi gör så råkar vi titt som tätt ut för oväntade händelser och förändringar. Det sker saker runt omkring oss som kan kasta omkull de mest perfekta planerna. Det känns som om de rackarna smyger upp bakifrån och slår ner som en blixt från en klar himmel, precis när vi som minst förväntar oss det eller tycker att vi har förtjänat det.

Känner du igen dig? Du lägger världens bästa plan för vad det är du ska göra och plötsligt så händer något, allt välts över ända och du sitter där med helt nya förutsättningar och omständigheter.

Nästa tillfälle:

4 april kl 18.00-20.00 i Stockholm

Saxat ur föreläsningen:

 • det är omständigheterna som ÄR själva livet
 • vad det är som styr (egentligen)
 • tankens kraft – hur stor är den i realiteten
 • konsten att uppleva klarsyn
 • inspiration till mer glädje i vardagen
 • det smarta sättet att hantera konflikter
 • hur du kan vara fokuserad även när det är kaotiskt

I den här föreläsningen lär du dig att det är omständigheterna som ÄR själva livet och hur du kan hantera dem och samtidigt både ha kul och prestera efter vägen (för tänk vad tråkigt om det aldrig hände något oväntat).
Så, hur gör du egentligen för att hantera den sura medarbetaren (eller chefen), uppsägningarna på arbetsplatsen, dina egna små demoner av negativa tankar eller någon av alla de andra omständigheterna som kan ”drabba” dig?

Du lär dig bland annat:

 • Hantera jobbiga kollegor (chefer eller grannar)
 • Hur du behåller lugnet när det stormar omkring dig
 • Vad det är som styr (egentligen)
 • Att se möjligheter även i mörka stunder
 • Hantera konflikter på ett smart sätt

Du får konkreta verktyg som gör att du kan hantera olika händelser och prestera utan att uppleva stress. När vi upplever mindre stress så ser vi klarare och blir bättre beslutsfattare, mer effektiva, mer kreativa och gör bättre resultat med mindre ansträngning.

Ola visar hur du som individ, chef eller medarbetare med konkreta åtgärder kan bli mer motiverad och inspirerad istället för att fastna i stress, ineffektivitet och konflikter.

I den här inspirerande föreläsningen beskriver han hur vi blir påverkade av omständigheter och vad vi kan göra för att lyckas oavsett dessa.

Var och när?

4 april i Stockholm Anmäl dig här!

Tid: 18.00-20:00
Pris: 316 kr exkl moms (395 kr inkl moms)

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås i pausen

Välkommen till en spännande, tankeväckande och kul föreläsning!

Med vänlig hälsning

Ola Wallström

*Källa: International journal of behavioral science
** Källa: Gallup
*** Källa: Nationella folkhälsoenkäten, Folkhälsomyndigheten 2015

Vad tidigare deltagare sagt

Har förändrat och förbättrat mitt sätt att fatta beslut, värdera situationer och hantera oväntade händelser
”Att lyckas i tider av förändring” må låta som en riktig klyscha, och det är därför med stor förväntan jag ser fram emot hur Ola Wallström ska leverera precis detta – utan klyschor.
Trots de många fallgroparna av standardtips som finns tillgängliga hos allehanda källor, lyckas Ola hålla sig borta från dessa, och inskärper istället budskapet i enkla, tillämpbara insikter. Ola håller sig befriande långt borta från listor, punkter och metoder och fokuserar istället på de insikter som egentligen styr vårt tänkande och handlande.
De enkla men mycket kraftfulla insikterna Ola förmedlade, har förändrat och förbättrat mitt sätt att fatta beslut, värdera situationer och hantera oväntade händelser – varje dag – sedan föreläsningen. Föreläsningen ger dig de insikter du behöver för verklig, direkt och långsiktig förändring, oavsett hur många listor, punkter och metoder du testat innan. Jag rekommenderar denna föreläsning det varmaste, till alla som vill få mer kraft, glädje och flyt – varje dag!"
- Lars Dahlberg, Country Manager Sweden, Eqology AS

Som att lära sig cykla
"Jag har fått ett nytt liv! Som att lära sig cykla som Ola sa. Varje dag kommer nya insikter om vad som är frihet för mig i de situationer som jag upplever och min värld har förändrats trots att den är likadan som förut. Du och Ola gör ett fantastiskt arbete. Tusen tack och kramar"
- Yvonne Ruther, Stockholm

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
804
815
816