E-studier, självstudieprogram

För dig som vill lära dig mer via e-studier har vi tagit fram ett antal videoutbildningar 100% online, där du kan studera i din egen takt och där du via video och övningsuppgifter får tid att reflektera och hitta vad det är du kan göra för att få nya resultat och lyfta till en ny nivå. Här hittar du våra videoutbildningar online:

Konsten att sätta igång

Har du också haft en bra idé eller varit supertaggad inför ett nytt projekt? Det har vi nog alla någon gång. Du kanske tänkte starta ett företag, ta en ny väg i karriären, satsa på ett nytt träningsmål eller nå en förändring av din livsstil.

Men vad hände sedan?...

Något kom i vägen. Tänk om vi istället hade vetat hur enkelt vi bara kunde sätta igång och sedan fullföljt dessa saker. Hur annorlunda hade livet sett ut då?

Utbildningen består av åtta videomoduler och tillhörande övningsuppgifter.
Gå till Konsten att sätta igång, så får du veta mer om vad utbildningen handlar om.

Topproducer program

"Konsten att sätta meningsfulla mål – och att sedan nå dem!"
Det finns ett sätt, en hemlighet, en metod som alla framgångsrika använder (ofta omedvetet) som gör det lätt att lyckas utan hårt och jobbigt arbete.

Utbildningen består av 19 videomoduler, övningsbok samt extra material (Personlig bedömning , Årlig tillbakablick). Här hittar du mer information om denna utbildning och vi bjuder på den första delen.

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
804
821