Hitta, sätt och nå upplyftande, lustfyllda och spännande mål

Workshop - Hitta och sätt dina meningsfulla mål

Det finns metoder och principer för att nå mål som alltid fungerar, för alla människor. Det enda du behöver göra att lära dig hur principerna fungerar och sedan följa dem. Det är till och med så, att när du vet hur de fungerar, kan du på förhand bestämma vilka resultat som du kommer att få.

Den rakaste vägen till nya resultat har vi satt ihop i en 4-timmars workshop där du får principerna förpackade på ett konkret, metodiskt och kul sätt, klara att användas direkt.

Att hitta, sätta och nå dina mål är tre helt olika aktiviteter där du behöver använda olika delar av dina förmågor. Under workshopen kommer vi att beröra dessa tre delar, så att du kommer att kunna hitta, sätta för att sedan kunna nå dina mål.

Den är till för dig som:

 • Vill få nya perspektiv på vad mål egentligen är och hur du kan hitta dina lustfyllda, spännande och meningsfulla mål
 • Har framgång i det du gör, men känner att det finns mer att ge
 • Vill få nya tankar, idéer och insikter i hur du kan sätta nya mål och skapa resultat som du inte har haft förut
 • Få konkreta verktyg i hur du lättare kan prioritera i ditt liv
 • Få inspiration i hur kul och enkelt det kan vara att hitta passionen och modet att nå helt nya resultat
Vi har studerat och testat framgångens principer i mer än 15 år vilket gör att vi vet att det fungerar för oss. Vi har under åren arbetat med tusentals människor och vet att det fungerar för dem. Vi har varit anställda, uppe i karriären, startat företag, drivit företag och lärt oss att skapa resultat på många olika sätt. Vi har nu satt ihop detta i en workshop för att det ska gå fortare för dig att förstå det vi förstår idag.

Du kommer lära dig:

 • Hur du får dina mål att alltid arbeta för dig – aldrig emot dig
 • Hur ditt sinne och mål egentligen fungerar, så att du på förhand kan bestämma vilka resultat du kommer att få.
 • Den hårfina skillnaden mellan de som alltid vinner och den stora massan
 • Hur du sätter kul och meningsfulla mål – och sedan når dem
 • Värdet av att bli en bra beslutsfattare
 • Att det är lättare att vinna. Du är summan av andra människors vanemässiga sätt att tänka – det är dags att ändra på det
 • Hur kul det är att göra genombrott

Garanti

Vi är så säkra på att du direkt kommer att ha en konkret och praktisk nytta av workshopen att vi ger dig ”pengarna tillbaka garanti”. Ja det stämmer, pengarna tillbaka om du av någon anledning inte skulle vara fullständigt nöjd. Inga frågor, inga problem bara ett tack för att du ville delta.

Allt detta ingår:

 • 4-timmars workshop
 • Eftermiddagsfika och frukt
 • Workshopmaterial

Var och när:

Dag: Hösten 2016
Tid: 13.00 – 17.00
Plats: Stockholm
Pris: 1 995 kr exkl moms (2 494 kr inkl moms)


Vi vet många människor som funderar på att gå utbildningar, förverkliga sina planer eller sätta igång – sedan. Någon gång i framtiden, bara inte nu. De har någon tro att det kommer att finnas de perfekta omständigheterna längre fram, någon gång då det finns all tid i världen och allting är enkelt.
Vi tror tvärtom, att du kan skapa dina omständigheter genom att agera nu. Att du fattar ett beslut idag som gör att du får nya resultat i morgon och att det faktiskt inte finns några bättre omständigheter än just nu. Att allt du behöver göra är att fatta ett beslut, till exempel att anmäla dig till workshopen, så är du på väg mot nya resultat.


Vi ser fram emot att ha kul tillsammans med dig på workshopen.

Ola & Anette
Mera mål AB

Vad våra tidigare deltagare säger


Uppskattar att du var rolig och seriös på samma gång
”Tack för en mycket bra utbildning i fredags – det var väldigt uppskattat och kändes mycket bra i gruppen. Personligen hjälpte det mig att ta ett par steg framåt – Tack! Uppskattar att du var rolig och seriös på samma gång, blandade fakta och anekdoter samt föreläsning och egna övningar. Flera sa att det var så skönt att det var så lättsamt samtidigt som hjärnan fick arbeta!”
- Malin Engström, Regionchef, Unionen Öst

Ville också fylla på mitt energiförråd och det kändes som ett bra tillfälle
”Tack för en underbart härlig eftermiddag i går! Anmälde mig av nyfikenhet på innehållet då jag läst din inbjudan och dina nyhetsbrev. Kände igen tongångarna framställda på ett annat sätt. Jag ville också fylla på mitt energiförråd och det kändes som ett bra tillfälle.
Jag är så glad och tacksam att jag deltog, njöt av att vara med om din presentation av något jag redan tror på. Du har skapat ett helt fantastiskt koncept som gör naturlagarna greppbara för alla. Jag vaknade i morse med ny energi och tankar på eftermiddagen i går. Tack och fortsatt Lycka till!”
- Lena Fors, HAV Samtal & Utveckling

Superproffsigt!
”Vad roligt det var på workshopen! Superproffsigt!”
- Katarina Nilsson, Namnstrateg, vd Eqvarium AB

En workshop alla borde göra
”Mera mål har en fantastisk energi och förmedlar på ett rakt, kul och konkret sätt hur enkelt det egentligen är att nå nya resultat i livet. En workshop alla borde göra.”
- Håkan Nilsson, Göteborg

Fick med mig många nya insikter och tips ;=)
”Tack för senast, intressant att få vara med på workshopen – fick med mig många nya insikter och tips ;=) Den fot som steg ut från lokalen – var inte samma fot som steg in.”
- Marko Latva-Nevala, Tre Kronor Försäkring AB

Kommer att nå det på ett annorlunda sätt
”Jag satte ju upp ett mål när jag träffade er på mål-workshopen, jag kommer att nå det på ett annorlunda sätt och lite senare än jag tänkt. Men 400% är ju inte så dåligt även om man får vänta två månader längre än tänkt.”
- Leif Österberg, Eskilstuna

Jag får gjort ca 60 % mer, trots att jag inte lagt mer tid på mitt arbete
”Den största skillnaden är att produktiviteten har ökat väsentligt, jag får gjort ca 60 % mer, trots att jag inte lagt mer tid på mitt arbete.”
- Hans Simons, Stockholm

Gratis inspirationsbrev

Veckans Tanke

Kostnadsfritt inspirationsbrev Veckans Tanke. Varje torsdag morgon får du tillsammans med tusentals andra kostnadsfritt våra bästa tips och idéer om hur du kan ha mer kul och göra bättre resultat.

› Läs våra senaste brev
804
815
818